Over Heleen

In 1978 in Kampen geboren en na 18 jaar in diezelfde plaats begonnen aan haar theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten. Met het diploma op zak begonnen aan de meest afwisselende baan: zelfstandig ondernemer. En daar helemaal geen spijt van!
Vanaf 2001 gewerkt aan verschillende theaterproducties, theaterprojecten ontwikkeld en uitgevoerd, les gegeven op jeugdtheaterscholen en centra voor amateurkunst en nog steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen! Daarom in 2013 begonnen en in 2018 afgestudeerd aan de Schrijversvakschool in Amsterdam, om zo weer nieuwe inspiratie te krijgen, én te kunnen geven.
Ondernemend en onderzoekend, en vol energie, een haat-/liefde-verhouding met leestekens en hoofdletters, geniet van boeken en inspirerende mensen. Krijgt kippenvel van bevlogenheid.

Deze site is een etalage van projecten, voorstellingen of andere betaalde klussen. Schrijfsels van kleine of grote aard (en tot op heden nog ónbetaald) zijn te lezen op een aparte blog. Ook hier van harte welkom.